Sobre mi

mustapankiLa fotografia em permet explorar la bellesa del món, estar present davant d’instants irrepetibles, visitar indrets exòtics, conèixer gent admirable, gaudir del moment, compartir experiències, expresar sensacions, aprofundir en coneixement, crèixer en creativitat, descobrir noves perspectives i evolucionar. Per això em dedico a fer fotos.

El meu nom és Òscar Castelao i sóc de Terrassa (Barcelona), encara que actualment estic establert a Sort (Lleida). Mustapanki és el meu nom de guerra i m’agrada especialment la fotografia a l’aire lliure. Si em vols conèixer millor et convido a visitar la meva galeria de Flickr. Les meves fotos et parlaran de mi.

El meus treballs fotogràfics estan relacionats amb el medi ambient, natura, turisme, esports, astronomia i Pirineus. Sóc molt exigent amb cadascuna de les meves fotografies. Totes estan realitzades i editades buscant la màxima qualitat. Si t’agrada el meu estil escriu-me un email, explica’m en què et puc ajudar i demana pressupost sense compromís.

Gràcies per la visita. Estic a la teva disposició per a qualsevol consulta.